loader

Radno vreme : Pon – Pet: 18:00 – 21:00

Fill 1

Zakažite seansu : Mob: + 381 61 180 1972 ::: Viber: +381 60 48 58 788

image

Spec. dr  med. Milan Popović – specijalista psihijatrije i RE&KBT Psihoterapeut pod supervizijom

Spec. dr med. Milan Popović rođen je u Loznici, gde je završio osnovnu školu (Banja Koviljača) i Gimnaziju „Vuk Karadžić“. U toku školovanja u Gimnaziji, 4 godine aktivno je pohađao nastavu elektronike u Istraživačkoj stanici Petnica kod Valjeva, gde je stekao i proširiao znanja iz elektrotehnike i elektronike i realizovao svoje naučne projekte na polju elektronike, radiotehnike i medicinske elektronike.

Nakon završene Gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polaže državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda.

Specijalizaciju psihijatrije u trajanju od 4 godine, završio je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

2018. godine započinje specijalizaciju iz oblasti RE&KBT psihoterapije u okviru „Srpskog centra za RE&CBT psihoterapiju“. Poseduje Napredni sertifikat RE&KBT psihoterapeuta pod supervizijom Srpskog centra za RE&CBT, Instituta Albert Ellis (Njujork) i Instituta za kognitivni menadžment (Štutgart).

Svoje znanje iz oblasti medicine, Dr Milan Popović unapređivao je kroz kontinuirano učenje i rad, od početka karijere lekara, volontirajući i radeći u Hitnoj pomoći Beograda 194 u trajanju od oko 2 godine.

Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, dr Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, u farmaceutskim predstavništvima kao lekar i stručni saradnik, a po potrebi i zahtevu radnog mesta i kao grafički i web dizajner, administrator, urednik web sajtova, marketing i IT specijalista.

Radio je i na poziciji lekara u brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd – DZ Palilula). Sticanje znanja i radnog iskustva nastavlja u četiri doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine, IT specijaliste i menadžera.

Uporedo sa studijama medicine, specijalizacijom psihijatrije, RE&KBT psihoterapije i redovnim poslovima, Dr Milan Popović usavršava se i bavi širokim spektrom aktivnosti i poslova: avijacija, elektronika, fizika, tehnika, grafički i web dizajn, filmska montaža, programiranje, administracija Windows operativnih sistema i IT sektor, marketing i digitalni marketing, kao i borilačke veštine (karate i Nindjucu), meditacija i joga, gde ostvaruje zavidne rezultate. Bavi se umetničkom fotografijom u slobodno vreme.

U toku 2019. godine započinje karijeru u Zepter International na poziciji Medical Manager gde u koordinaciji sa medicinskim, IT, marketing, prodajnim i edukativnim sektorom radi na unapređenju rada Zepter Medical Ordinacije i unapređenju prodaje proizvoda Kompanije Zepter International. 

Od decembra 2019. na poziciji Internacionalnog savetnika Filipa Zeptera za marketing, nauku, medicinu i tehniku.

Član je Srpskog analitičkog društva (analitička psihologija Karla Gustava Junga).

Od 2016. godine pripada organizaciji Bujinkan, sa sedištem u Japanu, koja na najvišem nivou podučava veštinu drevnih samuraja i ninđi. Trenira japansku Nindjucu ratničku veštinu.

Od 2020. osnivač je i Predsednik „Asocijacije prirodne i šumske medicine – Forest“

Od 2023. godine je na edukaciji na IT Akademiji iz oblasti razvoja veštačke inteligencije (AI) i programiranja.

Kontunuirano se usavršava i proširuje znanja iz različitih oblasti medicine, psihologije, psihoterapije, programiranja, razvoja veštačke inteligencije, nauke i tehnike.

Zagovornik je zdravog života i ima integrativni pristup u rešavanju zdravstvenih problema. Govori srpski, engleski i ruski jezik, učeći i druge jezike.

Radi u Klinici Zdravlje Plus kao specijalista psihijatrije i REKBT psihoterapeut pod supervizijom na psihološkoj i psihijatrijskoj proceni za posedovanje i nošenje oružja, vozačke dozvole i zaposlenje. Kao psihijatar i REKBT psihoterapeut pod supervizijom radi i na Zvezdari u Beogradu u večernjim terminima.

Otac dve ćerke i suprug.

Spec. dr med. Milan Popović

Psihoterapija i psihijatar

Pružam usluge psihoterapije i psihijatrijskih pregleda u zemlji i inostranstvu. Radim uživo u našim prostorijama, kod klijenta ili Online preko Google Meet i Zoom platforme.

Usluge

  • RE&KBT psihoterapija
  • Bračna i partnerska psihoterapija
  • Grupna psihoterapija
  • Psihijatrijski pregledi
  • Psihijatrijska procena za smeštaj u dom
  • Psihijatrijska procena testatorske sposobnosti

Radno vreme

  • Radnim danima 18:00 - 21:00
  • Subota 18:00 - 21:00
  • Nedelja 18:00 - 21:00

Kontakt

Pratite me:

© Copyright 2023 epsihijatar.net. Dizajnirao Dr Milan Popović. Sva prava zadržana.