O meni

Psihoterapija | Savetovanje | Psihološka podrška kod psihičkih problema

Dr Milan Popović rođen je u Loznici 1977. godine gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. U toku školovanja u Gimnaziji, 4 godine aktivno pohađao kurseve elektronike u Istraživačkoj stanici Petnica, gde je realizovao svoje naučne projekte na polju elektronike i medicinske elektronike.

Nakon završene gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polože državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda.

  1. godine upisuje specijalizaciju psihijatrije pri Medicinskom Fakultetu u Beogradu. Redovne specijalističke studije psihijatrije su u toku.
  2. godine započinje specijalizaciju iz oblasti REKBT psihoterapije u okviru Srpskog centra za RE&CBT.

Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, Dr Milan Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, u farmaceutskim predstavništvima kao lekar i stručni saradnik, web dizajner, administrator i urednik web sajtova i marketing i Brend menadžer za lekove i medicinska sredstva.

Radio je na poziciji lekara u brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd – DZ Palilula). Svoje znanje iz oblasti medicine upotpunio je radeći u Hitnoj pomoći Beograda u trajanju od 2 godine, četiri doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine i menadžera.

Od 2017. godine Dr Milan Popović zaposlen je na poslovima marketing menadžera za novo medicinsko sredstvo pri Zavodu Egzakta Medika. Uporedo obavlja i poslove web dizajna i marketinga za pomenuti Zavod.

Na poziciji specijalizanta psihijatrije, marketing menadžera i web dizajnera sarađuje sa Neuropsihijatrijskom ordinacijom prof. dr Milutina Nenadovića, gde je stekao važne veštine iz oblasti psihijatrije, sudsko-psihijatrijskog veštačenja i individualne i grupne psihoterapije.

Dr Milan Popović angažovan je u ordinaciji Umeće disanja, gde kao lekar radi u timu stručnjaka na tehnikama disanja po ruskim naučnicima (Dr Butejko). Honorarno radi u Salonu lepote Astradas kao stručni konsultant i lekar Salona i za internet Portal „Lepa i zdrava“ kao web dizajner i administrator. Takođe, angažovan je u domu Za stare Veminera na poslovima lekara za korisnike usluga Doma.

Uporedo sa studijama medicine, specijalizacijom psihijatrije i REKBT-a i redovnim poslovima, Dr Milan Popović usavršava se i bavi avijacijom, elektronikom, fizikom, hemijom, grafičkim i web dizajnom, filmskom montažom, programiranjem i IT sektorom, marketingom i digitalnim marketingom, kao i borilačkim veštinama (karate i Nindjucu) i jogom, gde ostvaruje zavidne rezultate.

Honorarni je predavač i učesnik seminara Istraživačke stanice Petnica (elektronika i nanomedicina) u periodu 1992-2016.

Na specijalizaciji je iz oblasti REKBT psihoterapije u okviru Srpskog centra za RE&CBT.

Savetnik u okviru Udruženja građana „Moja oaza“ (http://mojaoazaterapeut.com).

Govori engleski, nemački (početni nivo) i ruski jezik.

Suprug je i otac.

 

 

Patološko laganje

Svi mi smo nekada nekog slagali, i te laži su imale neki specifičan cilj – postizanje određene koristi ili izbegavanje …

Sve što bi trebalo da znate o REBT psihoterapiji

Kao primer savremenog psihoterapijskog pristupa daćemo osnove Racionalno emotivne bihevioralne terapije – REBT (Rational …

Prokrastinacija i odlaganje – uzroci

Prokrastinacija znači odlaganje nečeg neprijatnog. Prokrastinacija je izbegavajuće ponašanje koje ima za posledicu sabotiranje …