loader

Radno vreme : Pon – Pet: 18:00 – 21:00

Fill 1

Zakažite seansu : Mob: + 381 61 180 1972 ::: Viber: +381 60 48 58 788

image

Samopouzdanje i samoprihvatanje su temelji ličnog razvoja i mentalnog zdravlja. Ova dva koncepta su ključna za svakoga ko teži srećnom i ispunjenom životu. Samopouzdanje se odnosi na veru u sopstvene sposobnosti i snagu, dok samoprihvatanje znači prihvatanje sebe sa svim manama i vrlinama.

Uvod u Samopouzdanje i Samoprihvatanje

Samopouzdanje i samoprihvatanje su dva fundamentalna aspekta ličnog razvoja i emocionalnog blagostanja. Oni predstavljaju temelj za srećan i ispunjen život, omogućavajući pojedincima da razviju zdrave odnose i efikasno se suoče sa životnim izazovima.

Kako se Razvija Samopouzdanje

Samopouzdanje nije urođeno, već se razvija kroz život. Od detinjstva do odraslog doba, podrška okoline i lični uspesi su ključni za njegovo jačanje. Svesni napori u postavljanju i ostvarivanju ciljeva igraju značajnu ulogu u jačanju samopouzdanja.

Važnost Samoprihvatanja

Samoprihvatanje znači razumevanje i prihvatanje svojih slabosti i snaga. To je proces koji vodi ka autentičnosti i prihvatanju sopstvenog identiteta, što je ključno za emocionalno zdravlje.

Koraci ka Boljem Samopouzdanju i Samoprihvatanju

Postoji nekoliko ključnih koraka koji mogu pomoći u razvijanju samopouzdanja i samoprihvatanja, uključujući održavanje pozitivnog unutrašnjeg dijaloga, učenje iz grešaka, postavljanje realnih ciljeva, negovanje samosaosećanja, razvijanje emocionalne inteligencije i vežbanje zahvalnosti.

Neophodnost Samopouzdanja i Samoprihvatanja za Zdrav Život

Samopouzdanje i samoprihvatanje su procesi koji zahtevaju kontinuirani rad. Oni su neophodni za zdrav život, doprinoseći ličnom zadovoljstvu, boljim odnosima i većoj otpornosti na izazove.

dr Milan Popović

Spec. dr med. Milan Popović

Psihoterapija i psihijatar

Pružam usluge psihoterapije i psihijatrijskih pregleda u zemlji i inostranstvu. Radim uživo u našim prostorijama, kod klijenta ili Online preko Google Meet i Zoom platforme.

Usluge

  • RE&KBT psihoterapija
  • Bračna i partnerska psihoterapija
  • Grupna psihoterapija
  • Psihijatrijski pregledi
  • Psihijatrijska procena za smeštaj u dom
  • Psihijatrijska procena testatorske sposobnosti

Radno vreme

  • Radnim danima 18:00 - 21:00
  • Subota 18:00 - 21:00
  • Nedelja 18:00 - 21:00

Kontakt

Pratite me:

© Copyright 2023 epsihijatar.net. Dizajnirao Dr Milan Popović. Sva prava zadržana.