loader

Radno vreme : Pon – Pet: 18:00 – 21:00

Fill 1

Zakažite seansu : Mob: + 381 61 180 1972 ::: Viber: +381 60 48 58 788

image

Svet svesti i Univerzum predstavljaju dve beskrajne dimenzije koje se međusobno preslikavaju i prepliću. U ovom proširenom članku, zaranjamo dublje u koncepte Alef prostora i oniričke realnosti, istražujući kako se svest odražava u beskonačnim kosmičkim dimenzijama i kako onirički prostor služi kao ključna veza između unutrašnjih i spoljašnjih svetova.

Svest kao Beskonačni Skup Alef Prostora: Proširena Analiza

Svest se ne može ograničiti na pojednostavljenu definiciju. Ona je, poput Univerzuma, beskonačna i neuhvatljiva. Svaki Alef prostor unutar svesti predstavlja jedinstvenu dimenziju iskustva, misli i emocija. Razmišljajući o Alef prostorima, shvatamo da svaki trenutak, svaka misao, svaki san predstavlja poseban univerzum unutar nas. Ova konceptualna paralela sa matematičkim konceptom beskonačnosti Alef prostora pomaže nam da bolje razumemo neizmernu složenost i dubinu naše svesti.

Univerzum i Svest: Principi pune simetričnosti i interaktivnosti

Simetrija između Univerzuma i svesti nije samo metaforička. Ona se manifestuje kroz sličnosti u strukturama, procesima i dinamikama koji karakterišu oba entiteta. Ovaj članak istražuje kako se zakoni fizike, kao što su gravitacija i termodinamika, odražavaju u principima koji vladaju našom svesti. Razmatrajući interaktivnost, sagledavamo kako svaki psihološki fenomen ili emotivno stanje ima svoj ekvivalent ili odjek u kosmičkim procesima.

Onirički Prostor kao Prostor Susreta

Onirički prostor, ili svet snova, nije samo beg od stvarnosti već vitalni spoj unutrašnje i spoljašnje realnosti. U snovima, svest se susreće sa simbolima i arhetipovima koji su duboko ukorenjeni u ljudskoj psihi i Univerzumu. Ovaj članak istražuje kako snovi služe kao sredstvo za istraživanje unutrašnjih slojeva svesti, ali i kao most koji nas povezuje sa univerzalnim istinama i kosmičkim principima.

Svest i Univerzum u Beskonačnom Plesu

Svest i Univerzum zajedno tvore beskonačan ples mogućnosti i iskustava. Ovaj ples odražava suštinsku povezanost i medjuzavisnost između unutrašnjeg iskustva pojedinca i kosmičkih sila. Kroz onirički prostor, imamo priliku da spoznamo i razumemo ovu povezanost na dubljem nivou, otvarajući nove perspektive o našem mestu u Univerzumu i značaju naše svesti u širem kosmičkom kontekstu.

Spec. dr med. Milan Popović

Psihoterapija i psihijatar

Pružam usluge psihoterapije i psihijatrijskih pregleda u zemlji i inostranstvu. Radim uživo u našim prostorijama, kod klijenta ili Online preko Google Meet i Zoom platforme.

Usluge

  • RE&KBT psihoterapija
  • Bračna i partnerska psihoterapija
  • Grupna psihoterapija
  • Psihijatrijski pregledi
  • Psihijatrijska procena za smeštaj u dom
  • Psihijatrijska procena testatorske sposobnosti

Radno vreme

  • Radnim danima 18:00 - 21:00
  • Subota 18:00 - 21:00
  • Nedelja 18:00 - 21:00

Kontakt

Pratite me:

© Copyright 2023 epsihijatar.net. Dizajnirao Dr Milan Popović. Sva prava zadržana.