loader

Radno vreme : Pon – Pet: 18:00 – 21:00

Fill 1

Zakažite seansu : Mob: + 381 61 180 1972 ::: Viber: +381 60 48 58 788

image

Psihoterapija – psihoterapeut i psihijatar

Dragi moji,

Govorim kao čovek i psihoterapeut… Svako od nas osetio je ponekad u životu bes, ljutnju, strah, povređenost, zavist, ljubomoru, tugu, krivicu ili neku drugu nezdravu emociju. I to je normalno, jer smo svi pogrešiva ljudska bića sa pravom na grešku. Bitno je da shvatimo da sami sebe svojim mislima uvodimo u emocionalne probleme i psihičke poremećaje i bolesti kao što su: anksioznost, napadi panike, agorafobija, socijalna fobija, specifične fobije, opsesivne misli, opsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP), hipohondrija, poremećaji ishrane…

Emotivni problemi i iracionalna uverenja

Postoje i drugi brojni emotivni problemi koji su izazvani nezdravim i neprijatnim emocijama: loše samopouzdanje, prokrastinacija, odlaganje obaveza, problemi u školi i na poslu, stres, sagorevanje, perfekcionizam, porodični i bračni problemi, seksualni problemi…

Bitno je razumeti da naše iracionalne, neproduktivne, maladaptivne, nelogične i rigidne misli i uverenja dovode direktno do nastanka nezdravih emocija, emotivnih i psihičkih problema. Događaji, ljudi i okolnosti ne izazivaju naše emotivne probleme, već, isključivo, naš način razmišljanja, koji je često nelogičan, rigidan i štetan.

Neproduktivno ponašanje i stres

Nezdrave emocije koje smo pominjali, dovode direktno do neproduktivnog ponašanja, prokrastinacije, smanjenje motivacije, samosabotiranja. Takve emocije izazivaju stres, nesanicu i psihosomatske bolesti. Da bismo promenili ponašanje i emocije, pošto ne možemo menjati druge ljude i okolnosti, potrebno je da promenimo način razmišljanja i uverenja.

Promena načina mišljenja i iracionalna uverenja menjaju se na REKBT (REBT) psihoterapiji. Promenom uverenja, naše emocije postaju zdrave, prijatnije, a naše ponašanje postaje produktivno. Na taj način oslobađamo se stresa i postajemo psihički i fizički zdraviji.

Ukoliko imate neki od sledećih problema, obratite mi se za pomoć:

bes, ljutnja, strah, povređenost, zavist, ljubomora, krivica, anksioznost, depresija, hipohondrija, tuga, strah, socijalna fobija, specifičn fobije, napadi panike, agorafobija, opsesivne misli, opsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP), odlaganje obaveza, smanjeno samopouzdanje, stid, perfekcionizam, nesanica, problemi u partnerskim i intimnim odnosima, ljubavni i seksualni problemi, smanjene motivacije i produktivnosti, problemi u školi, porodici i na poslu.

Psihoterapeut u Beogradu

Psihoterapeut sam i doktor koji svoj rad prilagođava svakom čoveku, u zavisnosti od njegovog problema. Posmatram svakog klijenta kao ljudsko biće, prihvatam ga bezuslovno i pomažem mu da sebe bezuslovno prihvati, zavoli i reši svoje emotivne i praktične probleme kroz promenu načina razmišljanja. U svom radu koristim REBT (REKBT) model psihoterapije, koji je naučni, edukativni i direktivni model u psihoterapiji. Klijenta učim i zdravim životnim stilovima: zdrav san, ishrana, fizička aktivnost, higijena i mentalna higijena.

Radim sa svim klijentima u Beogradu, Srbiji, Evropi i svetu uživo i Online preko Zoom aplikacije ili Google Meet. Sa preko 2.000 sati psihoterapijskog rada, do sada sam radio sa klijentima iz Beograda, Srbije, Švajcarske, Norveške, Švedske, Nemačke, Austrije, Amerike, Australije…

Ukoliko želite da stupite u kontakt sa mnom i rešite svoje emotivne ili životne probleme i unapredite svoj život, živeći ispunjeno i srećno, obratite mi se preko KONTAKT strane, pozivom na broj 061 180 1972 ili porukom na Viber +381 60 48 58 788.

Zakažite svoju seansu sada.

Sa poštovanjem,

Dr Milan Popović

Spec. dr med. Milan Popović

Psihoterapija i psihijatar

Pružam usluge psihoterapije i psihijatrijskih pregleda u zemlji i inostranstvu. Radim uživo u našim prostorijama, kod klijenta ili Online preko Google Meet i Zoom platforme.

Usluge

  • RE&KBT psihoterapija
  • Bračna i partnerska psihoterapija
  • Grupna psihoterapija
  • Psihijatrijski pregledi
  • Psihijatrijska procena za smeštaj u dom
  • Psihijatrijska procena testatorske sposobnosti

Radno vreme

  • Radnim danima 18:00 - 21:00
  • Subota 18:00 - 21:00
  • Nedelja 18:00 - 21:00

Kontakt

Pratite me:

© Copyright 2023 epsihijatar.net. Dizajnirao Dr Milan Popović. Sva prava zadržana.