loader

Radno vreme : Pon – Pet: 18:00 – 21:00

Fill 1

Zakažite seansu : Mob: + 381 61 180 1972 ::: Viber: +381 60 48 58 788

image

Vezivanje za pogrešne muškarce i zaljubljivanje u njih su veoma česti problemi sa kojima se suočavaju žene u savremenom društvu. U početku, takvi odnosi mogu se činiti uzbuđujućim i romantičnim, ali vremenom mogu da postanu emotivno iscrpljujući i destruktivni.

Važno je da žene shvate da su one odgovorne za svoje izbore u životu i u ljubavi. Postavljanje granica, prepoznavanje šta žele i ne žele u vezi i izgradnja zdravog samopoštovanja su ključni koraci u prevazilaženju ovih problema.

Jedna od osnovnih stvari koje možete uraditi da biste se oslobodili veze sa pogrešnim muškarcem jeste da preispitate svoje obrasce ponašanja i izbora partnera. Razmislite o tome šta vas privlači kod tih muškaraca i kako to možete da promenite. Možda ćete morati da se pozabavite nekim svojim nesigurnostima ili strahovima koji vas sprečavaju da tražite i privlačite prave ljude u svoj život.

Takođe, važno je da se fokusirate na izgradnju zdravog odnosa sa samim sobom. To znači da ćete možda morati da radite na razvijanju zdravih navika, poput redovne fizičke aktivnosti, meditacije ili druženja sa prijateljima. Takođe je važno da sebe volite i cenite, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne.

Psihoterapija može biti veoma korisna u prevazilaženju ovih problema. Stručni terapeut će vam pomoći da prepoznate svoje obrasce ponašanja, razumete uzroke svojih strahova i nesigurnosti i naučite nove veštine kako biste se oslobodili negativnih obrazaca i privukli prave ljude u svoj život.

Ukoliko se suočavate sa problemom vezivanja za pogrešne muškarce ili zaljubljivanja u njih, nemojte se stideti da potražite pomoć. Ovi problemi su česti i mogu se uspešno prevazići uz pomoć stručnih saveta i podrške. Važno je da se fokusirate na sopstveni rast i razvoj, kako biste izgradili zdrave i srećne odnose u svojoj budućnosti.

Kontaktirajte psihoterapeuta

Spec. dr med. Milan Popović

Psihoterapija i psihijatar

Pružam usluge psihoterapije i psihijatrijskih pregleda u zemlji i inostranstvu. Radim uživo u našim prostorijama, kod klijenta ili Online preko Google Meet i Zoom platforme.

Usluge

  • RE&KBT psihoterapija
  • Bračna i partnerska psihoterapija
  • Grupna psihoterapija
  • Psihijatrijski pregledi
  • Psihijatrijska procena za smeštaj u dom
  • Psihijatrijska procena testatorske sposobnosti

Radno vreme

  • Radnim danima 18:00 - 21:00
  • Subota 18:00 - 21:00
  • Nedelja 18:00 - 21:00

Kontakt

Pratite me:

© Copyright 2023 epsihijatar.net. Dizajnirao Dr Milan Popović. Sva prava zadržana.