loader

Radno vreme : Pon – Pet: 18:00 – 21:00

Fill 1

Zakažite seansu : Mob: + 381 61 180 1972 ::: Viber: +381 60 48 58 788

image

Mentalno zdravlje važno je koliko i fizičko, a uz brzi tempo života i sve veći broj obaveza, lako se može dogoditi da se naše misli skupe u zamršen čvor. U ovom članku saznajte kako REBT terapija može pomoći u prevazilaženju stresa i anksioznosti.

Uradi nešto dobro za svoje mentalno zdravlje!

Mentalno zdravlje treba brinuti jednako kao i fizičko, a često ga zanemarujemo jer ne vidimo konkretne posledice. Međutim, stres i anksioznost mogu imati vrlo ozbiljne posledice po naše zdravlje i kvalitet života. Nema potrebe čekati da problemi “eksplodiraju” – uradite nešto dobro za sebe i potražite pomoć kada osetite da vam je potrebna.

REBT terapija je tvoj odgovor na stres i anksioznost!

REBT terapija, skraćeno za Rational Emotive Behavior Therapy, je terapija koja se bavi našim iracionalnim verovanjima i mislima, te nas uči kako da ih prepoznamo i zamenimo racionalnim. To znači da se fokusira na naš odnos prema stresu i anksioznosti, a ne samo na njih same. REBT terapija neće rešiti sve vaše probleme, ali će vam pomoći da se nosite sa stresom na bolji način i da se oslobodite anksioznosti koja vas koči u životu.

REBT terapija je dokazano efikasna u prevazilaženju stresa i anksioznosti, a pristup joj je individualan i usmeren na konkretnu osobu. Važno je naglasiti da REBT terapija ne zahteva dugotrajna lečenja i da se prvi rezultati mogu osetiti već nakon nekoliko terapija. Ne dozvolite da vam stres i anksioznost zagorčaju život – potražite pomoć stručnjaka i počnite da se oslobađate negativnih misli.

Kako biste sačuvali svoje mentalno zdravlje, potrebno je da se okrenete sebi i svojim potrebama. REBT terapija je jedan od načina kako da se izborite sa stresom i anksioznošću i preuzmete kontrolu nad svojim životom. Ne oklevajte da zatražite pomoć i iskoristite sve što vam ova terapija nudi. Vaše mentalno zdravlje je u vašim rukama!

Spec. dr med. Milan Popović

Psihoterapija i psihijatar

Pružam usluge psihoterapije i psihijatrijskih pregleda u zemlji i inostranstvu. Radim uživo u našim prostorijama, kod klijenta ili Online preko Google Meet i Zoom platforme.

Usluge

  • RE&KBT psihoterapija
  • Bračna i partnerska psihoterapija
  • Grupna psihoterapija
  • Psihijatrijski pregledi
  • Psihijatrijska procena za smeštaj u dom
  • Psihijatrijska procena testatorske sposobnosti

Radno vreme

  • Radnim danima 18:00 - 21:00
  • Subota 18:00 - 21:00
  • Nedelja 18:00 - 21:00

Kontakt

Pratite me:

© Copyright 2023 epsihijatar.net. Dizajnirao Dr Milan Popović. Sva prava zadržana.